Hoe upload ik foto's naar agenda's?

Nadat je een kalender hebt geselecteerd, wordt je gevraagd foto's te uploaden. Je kunt foto's uploaden vanaf je apparaat, Facebook, Instagram, Dropbox, Google Foto's, Flickr of Amazon.

U kunt afbeeldingen later in het bewerkingsproces toevoegen door op de pagina te klikken die u wilt bewerken en vervolgens op het afbeeldingspictogram in de linkerhoek te klikken. Selecteer vervolgens 'Meer foto's uploaden' onder aan de pagina.