Mijn afbeelding is te donker
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Soms kunnen foto's er op een computerscherm helderder uitzien dan als ze zijn afgedrukt (afhankelijk van uw instelling voor schermhelderheid). Gebruik afbeeldingen die er zelfs als u de schermhelderheid verlaagt helder uitzien. We maken foto's niet automatisch of handmatig helderder. U kunt foto's zelf helderder maken met behulp van Photoshop of gratis online tools voor fotobewerking vindbaar door te zoeken op internet.

Als u al afgedrukte kaarten heeft ontvangen en de foto's te donker zijn, neem dan contact op en we helpen uw verder volgens onze 100% kwaliteitsgarantie.