Krus
Design editor til muggar
Opdateret over en uge siden

Efter du har valgt den ønskede muggartype på produktsiden, bliver du automatisk omdirigeret til designeditoren.

Designeditoren til muggar er nem at bruge og intuitiv. Den indeholder følgende funktioner:

• Tilføj de billeder, du ønsker, og du kan uploade dem enten direkte fra din enhed eller fra Google photos, Facebook, Instagram eller Dropbox (sørg venligst for, at billederne er i høj opløsning og med en DPI over 300). Du kan også tilføje tekst.

• Du har også Tilføj tekst, layout og formater

• Under “Formater” kan du vælge type krus, dets størrelse, fotoområde og farve

• Øverst har du en oversigt over produktspecifikationerne samt en "Fortryd" og Redo-knapper og også en 3D-preview og en normal preview.

• Du har også knappen "Gem til kladder", som giver dig mulighed for at gemme dit design til senere brug

• Når du er færdig med redigeringen, skal du blot klikke på knappen "Tilføj til kurv" for at gå videre til kassen

Vigtig:

• Tjek altid forhåndsvisningen, før du fortsætter med at afgive ordren, for at sikre, at alt blev gemt

• Hvis du får en fejlmeddelelse, skal du ikke ignorere den og følge instruktionerne (normalt beder den om manglende billeder, tekstbokse placeret uden for printområdet osv.)

• Maksimal billedstørrelse er 30 MB, og vi understøtter JPEG og PNG