Hvor hurtigt vil min ordre ankomme?

Levering af en ordre er afhængig af den valgte forsendelsesmetode og de lokale posttjenester. Vi kan ikke fremskynde leveringen eller ændre forsendelsesmetoden, efter at ordren er afgivet.

Inden du afgiver din ordre, kan du tjekke de forventede standard leveringstider HER. Den mest nøjagtige estimerede leveringstid for en ordre vises dog ved kassen og afhænger af flere faktorer såsom produkttype, mængde osv.

Desuden er de estimerede leveringsdatoer vejledende og udgør ikke en garanti, da nogle ordrer kan ankomme en dag eller to efter den maksimale estimerede leveringsdato.

Her er et eksempel på de anslåede leveringsdatoer ved kassen:

Du vil også modtage en forsendelsesbekræftelse med en forventet ankomstdato, når din ordre er afsendt. Disse oplysninger er også tilgængelige på din konto under afsnittet "Dine ordrer":

• Gå til din konto og derefter til "Dine ordrer"

• Der vil du se den leveringstype du valgte ved kassen og de forventede leveringsdatoer

Hvis ovenstående ikke har løst dit problem, kan du altid kontakte os via vores supportkanaler (via e-mail eller en live chat-agent), efter vores chatbot har forsøgt at løse det. Du kan få adgang til vores chatbot HER, og vores support er 24 timer i døgnet.