Alle samlingerBetaling og KampagnerRabatter
Hvor indtaster jeg rabatkoden?
Opdateret over en uge siden

Hvor indtaster jeg rabatkoden?

For Gammel Hjemmeside: Rabatkoder kan indtastes i indkøbskurven. Du skal have et produkt i indkøbskurven for at indtaste en rabatkode.

​For ny hjemmeside: Du kan indtaste rabatkoden eller kuponen under kassen

Hvad kan jeg gøre, hvis jeg har glemt at bruge en kampagnekode?

Vi er kede af at høre, at du ikke har været i stand til at bruge en af ​​dine kampagnekoder. I dette tilfælde skal du skrive en e-mail til os. Hvordan kontakter jeg Optimalprint? med ID (identifikator) på din ordre og den rabatkode, du ønskede at bruge, så refunderer vi forskellen.

Hvorfor virker min rabatkode ikke?

Kuponkoder skal indløses, før ordren gennemføres. Efterindløsning er desværre ikke mulig. For at indløse en rabatkode skal du tilføje den til din indkøbskurv, før du går videre til kassen. Kuponkoder kan være gyldige for visse produkter, kategorier eller kampagner.

Hvorfor virker min rabatkode muligvis ikke?

• Minimum ordreværdi er ikke nået

• Rabatkoden er udløbet

• Rabatkoden er indtastet forkert (sørg for, at du ikke har mellemrum før eller efter koden)

• Rabatkoden er allerede brugt

• Der er allerede registreret en anden rabatkode på den aktuelle ordre

• Rabatkoden tilhører en anden butik

• Nogle af produkterne i ordren er ikke nedsatte

Kan du forlænge en kampagne-/rabatkode, så jeg kan fuldføre min ordre?

Vi kan ikke forlænge rabatkoder, der er udløbet. Vi lancerer ofte særlige tilbud, download venligst vores Optimalprint-app for at få adgang til de seneste tilbud.

Hvordan får jeg adgang til særlige kampagner og rabatter?

Den nemmeste måde at bruge og få adgang til særlige tilbud er via vores Optimalprint-app, der er tilgængelig til Android og iOS.

Du kan også følge os på Facebook og tilmelde dig at modtage e-mails med vores særlige tilbud ved at gå til dine kontoindstillinger og markere feltet 'E-mail nyheder og tilbud'.

Det er nemt at anvende en rabatkode eller en rabatkode. Når du er på indkøbskurvsiden, skal du blot indtaste koden i feltet under 'Voucherkode' og ansøge, før du går videre til kassen.

Følg os på sociale medier og følg med for flere rabatter:

Rabatten på hjemmesiden blev ikke anvendt i indkøbskurven

Rabatten, der vises på hjemmesiden, vil automatisk blive anvendt på din indkøbskurv, når du tilføjer det nedsatte produkt.