Alle samlingerNy hjemmeside
Hold dig opdateret: Nyt websted FAQ
Opdateret over en uge siden

Velkommen til vores hjælpecenter! I denne artikel vil vi besvare nogle af de mest stillede spørgsmål fra kunder, der allerede har gennemgået eller vil gennemgå nogle af ændringerne på hjemmesiden i de kommende måneder.

Hvad betyder ændringen?

Vi er glade for at kunne meddele, at den 19. august 2024 vil Optimalprint lancere en helt ny hjemmeside for at give dig en forbedret shoppingoplevelse. Optimalprint vil fortsat hjælpe mennesker med at skabe meningsfulde forbindelser med andre. Vores vision er at blive den førende destination for personlige produkter med de enkleste skabelsesoplevelser ved at bruge produkter og designs fra hele verden.

Hvad vil der ske med mit Optimalprint Plus-medlemskab?

Vi forbedrer vores Optimalprint Plus-medlemskab sammen med lanceringen af den nye hjemmeside! Vi vil dele mere information tættere på den 19. august, men kunder kan forvente mange forbedringer af deres nuværende medlemskab. Alle kunder, der tidligere har købt Optimalprint Plus før eller under overgangen, vil fortsat have gratis standardfragt. Du kan finde mere information om Optimalprint Plus i vores Vilkår og Betingelser.

Hvor kan jeg finde mine kladder?

Som en del af ændringen på hjemmesiden arbejder vi også på at forbedre vores redigeringsværktøjer. For at sikre en glidende overgang opfordrer vi dig til at færdiggøre og bestille alle nuværende kreationer inden den 19. august. Du vil stadig kunne få adgang til dine gamle kreationer frem til den 31. august (ved at kontakte kundeservice), men efter denne dato vil du ikke længere kunne få adgang til dine kladder og kreationer på den gamle hjemmeside eller den gamle Optimalprint-app, som også vil blive afviklet den 31. august.

Hvor kan jeg se mine tidligere ordrer?

Du kan finde alle oplysninger om dine tidligere ordrer under "Min Konto" på hjemmesiden, men du vil ikke kunne genbestille nogen ordrer, der blev afgivet før den 19. august på grund af migreringen af vores privatlivspolitik vedrørende dine data. Disse strengere sikkerhedsforanstaltninger er for at sikre dit privatliv, så kontakt vores team for at lære mere. For ældre sporingslinks og opfølgninger på ordrer, der blev afgivet på vores tidligere hjemmeside, hvis du valgte at modtage forsendelsesbekræftelsen via e-mail og SMS, bør du have det gemt i din indbakke eller telefon. Vi kan også give tidligere oplysninger om din ordre, så kontakt vores team, hvis du ikke kan finde dem.

Min rabatkode virker ikke!

Brug dine rabatkoder før den 19. august! Rabatkoder modtaget før denne dato kan være udløbet eller have mistet deres gyldighed på vores nye hjemmeside. Vi indfører nu et mere stabilt prissystem med langsigtede rabatter. De rabatter, der i øjeblikket er tilgængelige på vores hjemmeside, er i en begrænset periode på grund af platformskiftet. Hvis du har modtaget en rabatkode og ikke har kunnet bruge den, kontakt vores kundeserviceteam. Vi ærer altid gyldige koder modtaget af vores kunder.

Vil I også afvikle appen?

Vi vil også have en ny version af appen på lanceringsdatoen! Ligesom hjemmesiden vil den nye version af appen kun indeholde de oplysninger, der findes på den nye hjemmeside og vil ikke være en udvidelse af den gamle hjemmeside. Dette kan forklare, hvorfor nogle af de funktioner, du tidligere har observeret, nu er anderledes eller under et andet navn.

Hvad vil der ske med min Optimalprint-konto?

Alle dine personlige oplysninger på den eksisterende hjemmeside vil være tilgængelige indtil den 31. august gennem et tilgængeligt link, der kan nås via vores virtuelle assistent eller gennem en af vores agenter. Din Optimalprint-konto på vores gamle hjemmeside vil derefter blive slettet sammen med kladderne, billederne og alle andre personlige oplysninger. Kontoen vil være utilgængelig efter denne dato, så sørg for at downloade eller gendanne alle billeder inden da. Vi overfører sikkert oplysningerne fra din tidligere konto til vores nye hjemmeside, med visse undtagelser og begrænsninger, herunder kladder og produkter, der tidligere er oprettet i vores ældre editor (på grund af arkitekturen og strukturen af designene).