Forsendelse
Leveringsadresse
Hvordan kan jeg tilføje eller ændre en standard leveringsadresse?
Hvordan kan jeg tilføje eller ændre en standard leveringsadresse?
Opdateret over en uge siden

Du kan gennemgå din leveringsadresse markeret som standard, ændre eller tilføje en ny leveringsadresse direkte til din Adressebog på din konto eller fra appen ved at gå til "Min profil".

For at tilføje en ny standardadresse eller ændre en allerede eksisterende, skal du følge de næste trin:

1. Log ind på din konto.

2. Indtast sektionen "Dine adresser".

3. Når du er i den sektion, kan du enten slette den aktuelle adresse, redigere den eller blot tilføje en ny.

4. Hvis du tilføjer mere end én adresse i denne sektion, vil du have mulighed for at vælge mellem en af disse allerede eksisterende adresser ved kassen, blot ved blot at klikke på "Brug adresse".

Hvis du ikke har oprettet en standardadresse, skal du udfylde leveringsadressen, hver gang du afgiver en ordre.

På den anden side, hvis du har mindst én standardadresse, skal du ved kassen blot klikke på "Brug adresse" på en af dem.