Alle samlinger
Forsendelse
Leveringsproblemer
Hvad gør jeg, hvis min pakke mangler?
Hvad gør jeg, hvis min pakke mangler?
Opdateret i denne uge

Sådan tjekker du status for din pakke

Hvis du for nylig har afgivet en ordre hos os, spekulerer du måske på, hvornår din pakke ankommer. Følg disse enkle trin for at kontrollere status for din pakke:

1. Tjek sporingslinket

Det første trin er at tjekke det sporingslink, du har fået i din ordrebekræftelses-e-mail. Dette link vil give dig de mest opdaterede oplysninger om status for din pakke.

2. Hvis status er leveret

Hvis sporingslinket viser, at din pakke er blevet leveret, men du ikke har modtaget den, er der et par ting, du kan gøre:

  • Tjek rundt i dit hjem og med naboerne eller familiemedlemmerne og find ud af, om de har modtaget ordren på dine vegne.

  • Hvis status er leveret, så tjek rundt i dit hjem og med naboerne eller familiemedlemmerne og find ud af, om de har modtaget ordren på dine vegne.

3. Hvis status stadig er i transit

Hvis sporingslinket viser, at din pakke stadig er under transport, er der et par ting, du skal huske på:

  • Tjek hvornår den seneste opdatering er. Forsendelsesudbyderen støder sandsynligvis på forsendelsesforsinkelser, hvis der ikke har været nogen opdatering inden for de seneste 48 timer.

  • Hvis der ikke er nogen opdatering på sporingslinket i mere end 7 dage, er det mere sandsynligt, at pakken går tabt under transporten, så kontakt venligst vores support, så vi kan hjælpe dig yderligere.

Besvarede dette dit spørgsmål?