Forsendelse
Leveringsproblemer
Hvor kan jeg finde mit sporingslink?
Opdateret i denne uge

Når vi har udskrevet din ordre, og vi forbereder den til forsendelse, genereres der automatisk en forsendelsesetiket sammen med et sporingslink, som hjælper dig med at følge leveringsforløbet.

Normalt sendes der automatisk en e-mail fra os til din registrerede e-mailadresse, som indeholder sporingslinket. Men hvis du ikke har modtaget en e-mail fra os, kan du finde sporingslinket på din konto ved at følge nedenstående trin:

Bemærk: Dette er til Legacy-webstedet

1. Log ind på din konto og klik på "Dine ordrer":

2. Vælg den ordre, du ønsker at spore, og der skal du have sporingslinket (eller flere links, hvis ordren er opdelt i flere pakker)

Ældre hjemmeside: United Kingdom, Canada, Sweden, Danmark, France, Ireland, Nederland, Germany, Norway, Belgique, Switzerland, Singapore, Brazil, Italia, Spain

Ny hjemmeside: Australia, USA, New Zealand