Mit billed er for mørkt
Opdateret over en uge siden

Sommetider kan fotos se lysere ud på en computerskærm end på tryk (afhængigt af din skærms lysstyrke). Du bedes bruge billeder, der ser lyse ud, selv når du skruer ned for skærmens lysstyrke. Vi lysner ikke fotos, hverken automatisk eller manuelt. Du kan gøre fotos lysere ved at bruge Photoshop eller gratis online fotoredigeringsredskaber, som du kan finde på nettet.

Hvis du allerede har modtaget udskrevne kort, og fotografierne er for mørke, bedes du kontakte os, så vi kan hjælpe dig videre i overensstemmelse med vores 100% kvalitetsgaranti.