Ordreproblemer
Hvad hvis min ordre er ankommet ufuldstændige eller manglende dele?
Hvad hvis min ordre er ankommet ufuldstændige eller manglende dele?
Opdateret over en uge siden

Hvis du kun har modtaget dele af din ordre, skal du først tjekke, om ordren er opdelt i flere pakker. Nogle gange, afhængigt af produktets størrelse eller den bestilte mængde, kan vi sende ordren i forskellige pakker.

For hver pakke bør du modtage et unikt sporingsnummer. Sporingsnumrene kan findes i den forsendelsesbekræftelse, vi sendte til dig ved afsendelse. Du kan også tjekke dette ved at gå til din konto under "Dine bestillinger" sektionen:

Og i ordredetaljerne skal du se, om der er mere end ét sporingslink:

Vi anbefaler, at du tjekker oplysningerne om din ordre på hvert sporingslink for at finde ud af den seneste leveringsstatus. Det kan ske, at en af pakkerne kommer tidligere end resten.

Hvis ovenstående ikke har løst dit problem, kan du altid kontakte os via vores supportkanaler (via e-mail eller en live chat-agent), efter vores chatbot har forsøgt at løse det. Du kan få adgang til vores chatbot HER, og vores support er 24 timer i døgnet.

*Forbered venligst relevante billeder/detaljer for at hjælpe os med hurtigt at undersøge problemet og lad os også vide, hvor mange varer der mangler