Betaling og Kampagner
Betaling
Mit betalingsforsøg er ikke gået igennem
Opdateret over en uge siden

Hvis dit betalingsforsøg er blevet afvist, bedes du prøve følgende trin:

• Bekræft din debet- eller kreditkorttype, kortholders navn, kortnummer, udløbsdato, CVC/sikkerhedsnummer (på bagsiden af dit kort) og faktureringsadresse.

• Hvis du stadig ikke kan afgive ordren, og du er sikker på, at du har tilstrækkelige midler på kortet/kontoen, så kan det være relateret til din computer. I dette tilfælde foreslår vi, at du prøver en anden internetbrowser, for eksempel Chrome, Firefox, Edge eller Safari. Du kan også prøve at rydde din cache og dine cookies.

• Kontakt din bank. Betaling, der bliver afvist, kan skyldes flere årsager, herunder daglige hævnings- eller købsgrænser, risikotjek udført af din bank, som har forårsaget det afviste betalingsforsøg osv.

Hvis ovenstående ikke har løst dit problem, kan du altid kontakte os via vores supportkanaler (via e-mail eller en live chat-agent), efter vores chatbot har forsøgt at løse det. Du kan få adgang til vores chatbot HER, og vores support er 24 timer i døgnet.