Hvorfor er farven anderledes end min tidligere ordre?
Opdateret over en uge siden

Farverne på design kan ændre sig fra en ordre til en anden afhængigt af følgende faktorer:

- Printpartner vi bruger til at printe din ordre (dette sker automatisk og vi kan ikke påvirke hvilken printpartner der bliver brugt)

- Papirleverandørskifte (hvis papirleverandøren skiftes, kan farverne påvirkes)

- Blækleverandør brugt (hvis vores printpartner skifter blækleverandør, kan farverne variere)

- Beklædningsleverandør

Hvis du ønsker at bestille flere typer kort, for eksempel til et bryllup, foreslår vi, at du placerer dem alle i én ordre, så de udskrives hos den samme trykkepartner på samme tid. Hvis du afgiver en ordre efter den oprindelige ordre, kan vi ikke garantere, at de samme farver vil blive trykt.