Hvordan sletter jeg et foto?
Opdateret over en uge siden

For at fjerne et foto, når du redigerer et kort på webstedet, skal du klikke på billedet og derefter trykke på X-ikonet.

Hvis du gerne vil slette et foto, når du redigerer et kort på appen, skal du trykke på et foto, trække det ned, indtil du ser et rødt minustegn og derefter slippe det.

I begge tilfælde er der ingen mulighed for at fjerne hele billedrammen - hvis du overhovedet ikke indsætter et foto i fotorammen, skal du være sikker, vi udskriver ikke eksemplet på billedet, men den baggrund, du ser (f.eks. En hvid baggrund). Det vises i forhåndsvisning af indkøbskurven, at fotoboksen forbliver tom.

Billeder slettes permanent, når du klikker på slet, og vi kan ikke gendanne de slettede billeder.