Kan jeg tilføje flere fotos til et kortdesign?
Opdateret over en uge siden

Ja, du kan tilføje flere fotos, men du skal vælge en kortskabelon med flere fotos (på mobil / tablet) eller tilføje de ekstra billeder i designeditoren (dette er kun muligt på pc eller bærbar computer). Du kan også vælge en skabelon fra vores 'Opret din egen' indstilling tilgængelig under hver kategori og kan tilføje og placere dine egne fotos og tekst, som du ønsker.

Bemærk også, at hvis du vil tilpasse en eksisterende skabelon, kan vi ikke ændre det overordnede design af det, f.eks. indsæt eller fjern dekorative billedrammer.