Hvordan uploader jeg fotos fra min Mac?
Opdateret over en uge siden

Hvis du bruger en Mac med softwaren Fotos (tidligere kaldet iPhoto), kan du ikke trække billeder direkte fra softwaren til din webbrowser til upload til dit produkt. Du skal i stedet først eksportere billederne fra Fotos til Finder. Den nemmeste måde at gøre det på er at vælge alle de fotos, du vil bruge, og derefter trække dem fra Fotos til et Finder-vindue. Det kan tage et par sekunder til et minut, før det gøres, afhængigt af hvor mange billeder du vil eksportere. Når du har dem i Finder, kan du nemt uploade dem til dit fotoprodukt som ethvert andet foto.