Alle samlingerOrdre infoBestilling af ordre
Jeg har afgivet en ordre - hvad sker der derefter?
Opdateret over en uge siden

Når du har placeret en ordre, skal du modtage en bekræftelses-e-mail, der indeholder dit ordrenummer, din estimerede leveringsdato og leveringsadresse. Hvis du identificerer problemer på dette tidspunkt, kan du annullere eller redigere dit design via din konto indtil midnat den dag, du bestilte ordren.

Din ordre sendes automatisk til et lokalt trykkeri ved midnat den dag, du bestilte. På dette tidspunkt kan din ordre ikke længere redigeres eller annulleres. Du kan dog stadig redigere leveringsadressen, indtil din ordre sendes (normalt om morgenen på arbejdsdagen efter du har bestilt).

Når din ordre er videregivet til UPS, vil du modtage en forsendelsesbekræftelses-e-mail (og SMS, hvis du vælger det). Hvis du valgte en forsendelsesmetode med sporing, vises sporingskoden, og du kan også finde denne på din konto.

Hvis du ikke modtager bekræftelses-e-mails fra os, skal du kontrollere din spam-mappe.