Fotobog
Hvordan kan jeg tilføje, fjerne eller redigere teksten i min fotobog?
Hvordan kan jeg tilføje, fjerne eller redigere teksten i min fotobog?
Opdateret over en uge siden

Du kan tilføje og redigere billedtekster på hver side af fotobogen fra redigeringssiden ved at klikke på den og skrive eller redigere teksten i tekstfeltet. Du kan tilpasse teksten ved at vælge fra de forskellige tilgængelige skrifttyper og farver.

I fotobogen kan du ikke tilføje tilpasset tekst til hver side af din bog. Du kan dog automatisk tilføje dato, placering og billedtekst for dine uploadede fotos ved at klikke på "Vis tekst" ud for fronten af bogen på redigeringssiden.