Fotobog
Hvordan redigerer jeg en fotobog?
Opdateret over en uge siden

Vores webbaseret redigeringsværktøj og vores app giver dig mulighed for at tilpasse mange aspekter af din fotobog, for eksempel kan du vælge mellem forskellige billedlayouter for siderne i bogen, tilføje eller redigere dine billedtekster, bytte billeder med andre billeder, trække og slip billeder, hvis du ikke ændrer deres placering blandt mange andre funktioner.

Selvom vi prøver at give dig så meget redigering som muligt, er der nogle elementer, der ikke kan ændres, og vi har samlet nogle af de vigtigste nedenfor:

Du kan kun vælge et foto pr. Side, men du kan vælge mellem forskellige billedlayouter.
Skriftstilen og størrelsen på dato, sted og billedtekst på bogssiderne kan ikke ændres.
Du kan kun vælge at vise dato, placering og billedtekst på bogsiderne, når der vælges et "Normal" -layout.
Du kan ikke redigere bagsiden af ​​din bog.
For- og bagside er tomme, og intet kan udskrives på dem.
Din bog skal indeholde 60 sider for tekst, der skal udskrives på bogryggen.