Hvordan vælger jeg cortformatet?
Opdateret over en uge siden

Bærbar / stationær

Når du bruger en bærbar / stationær computer, har du muligheden for at vælge et kortformat på forhånd - det vil sige, før du vælger et design. Denne mulighed findes under hort kortdesign on the side, hvor du ser alle designene. Du kan ikke ændre formatet efter design af cortort. I dette tilfælde er du nødt til at genskabe designet.

Tablet

Når du bruger en tablet, kan muligheden for at vælge et cortortat vælges lige efter at du har valgt et design - du kan stryge gennem de tilgængelige formater på det valgte kort. Du kan ikke ændre formatet efter design af cortort. I dette tilfælde er du nødt til at genskabe designet.

Smartphones

Når du bruger en smartphone, har du muligheden for at vælge et cortortat på forhånd - det vil sige, før du vælger et design. Denne indstilling findes i menuen 'skub gennem' under hvert element på siden, der viser alle design til en given categories. Du kan ikke ændre formatet efter design af cortort. I dette tilfælde er du nødt til at genskabe designet.