Hvordan redigerer jeg et foto på en stationær/bærbar?
Opdateret over en uge siden

Når du har valgt skabelonen, bedes du klikke på det billedikon, der viser ’Klik for at indsætte billede’. Her kan du uploade billeder fra din computer, Facebook, Instagram, Dropbox eller bruge dem, som du tidligere har uploadet. Når du har uploadet dit billede, kan du rotere og zoome det ved at bruge de ikoner, som kommer frem, når du vælger et foto. I nogle tilfælde (når der er en fast billedramme omkring fotoet, eller når du isætter et nyt foto-felt), kan du justere størrelsen af selve billedfeltet ved at trække det felt, der kommer frem, rundt om fotoet. Du kan tilføje flere billedfelter ved at klikke på billedikonet på bjælken i højre side.

Du kan flytte dit billede ved at klikke på det og trække det til en hvilken som helst side, og for at rotere det billede, du har uploadet, skal du klikke på halvcirkelpilemærket i kolonnen øverst til venstre i billedfeltet. Hvis du har problemer, bedes du prøve en anden browser.