Hvor kan jeg se matchende produkter?
Opdateret over en uge siden

Du kan finde matchende produkter til det design, du ønsker flere steder:

1. På den side, hvor du vælger design. Hvis designet har et matchende sæt, vil der være et link til det der.

2. Når du klikker for at se flere oplysninger om et specifikt produkt, vil du se en række produkter med titel "Matchende produkter". Dette vises kun, hvis der er matchende produkter til rådighed for produktet.

3. Hvis du har tilføjet et produkt, der har matchende produkter til kurven, er der et link til at tilføje matchende produkter til det.