Hvordan kan jeg ændre kortets størrelse?
Opdateret over en uge siden

Vi kan ikke overføre dit redigerede design (dine fotografier og/eller tekst) til andre størrelser eller formater i det samme design. I så fald skal du vælge det format/den størrelse, som du ønsker at modtage og skabe kortene igen.

De formater, der er til rådighed for et bestemt design, finder du opført, når du vælger et design (på stationær/bærbar under miniaturebilledet; på mobil/tablet, når du trykker på et design og så trækker det mod venstre/højre)

Bemærk også, at hvis du allerede har afgivet en ordre med den forkerte størrelse, kan du annullere den ordre før midnat samme dag, så refunderes pengene automatisk. For at gøre det, gå til Min konto.