Hvordan kan jeg redigere et kort?
Opdateret over en uge siden

Hvis du ønsker at redigere et kort, der er gemt i Udkast, bedes du åbne Dine udkast under "Din konto" og redigere bestillingen. Ændringerne, du foretager for produktet i Udkast, bliver ikke automatisk opdateret for andre lignende produkter i indkøbskurven. For at redigere et produkt, der allerede er i indkøbskurven, skal du åbne indkøbskurven og klikke på Rediger under produktets miniaturebillede.