Kan jeg tilføje flere fotos?
Opdateret over en uge siden

Ja, du kan tilføje flere fotos, men du skal vælge en kortskabelon med flere fotos (på mobil/tablet), eller tilføje billedet i designeditoren (dette er kun muligt på en stationær eller bærbar). Du kan også vælge en skabelon fra vores ’Skab dit eget’-mulighed, der er til rådighed under hver kategori, og kan tilføje og anbringe dine egne fotos og tekster, som du ønsker det.

Bemærk også, at hvis du ønsker at skræddersy en eksisterende skabelon, kan vi ikke ændre det overordnede design af det, fx ved at indsætte eller fjerne dekorative billedrammer.