Invitationer og kort
Hvordan kan jeg slette tekst?
Opdateret over en uge siden

Du kan slette hele teksten eller tekstfeltet ved at klikke på teksten og dernæst på det røde kryds, der dukker op. Denne funktion er dog kun til rådighed på en stationær/bærbar.

For at slette teksten på en mobil/tablet, bedes du klikke på teksten og derefter på ’Rediger tekst’ og fjerne teksten. Afslut denne handling ved at klikke på ”Udført” eller ”Tilføj”. Hvis du ikke længere kan se teksten, er den fjernet, og du kan ikke tilføje tekst igen

Dine kort udskrives sådan, som de ser ud i indkøbskurven.