Invitationer og kort
Hvordan kan jeg ændre skrifttypen?
Opdateret over en uge siden

Skrivebord

Klik på teksten og vælg den passende tekst og skrifttypens stil fra rulleteksten over tekstfeltet. For at ændre farven bedes du klikke på rulleteksten ved siden af ’A’ og vælge den farve, som du ønsker.

Du kan også skrive med fed skrift, understrege og skrive kursiv vha. mulighederne, der er til rådighed i editoren eller ændre om teksten er på linje eller ej.

Mobil/tablet

Klik på teksten og klik på ‘Rediger skriftstørrelse og -farve’. Her kan du bruge ‘+’ eller ‘-‘ -tasterne til at øge eller mindske fontstørrelsen, og ved at klikke på farverne kan du vælge den farve, som du ønsker.

Bemærk at du på mobilen og tabletten ikke har mulighed for at ændre fontens stil eller sætte teksten på linje.