Hvordan vælger jeg kortformatet?
Opdateret over en uge siden

Bærbar / desktop

Når du bruger en bærbar / stationær computer, har du muligheden for at vælge et kortformat på forhånd; det vil sige, før du vælger design. Denne indstilling er placeret under hvert kortdesign på den side, hvor alle design vises. Du kan ikke ændre formatet efter design af kortet. I dette tilfælde skal designet genskabes.

Tablet

Hvis du bruger en tablet, kan du vælge kortformatindstillingen, når du har valgt et design. Du kan rulle gennem de tilgængelige formater for det valgte kort. Du kan ikke ændre formatet efter design af kortet. I dette tilfælde skal designet genskabes.

Smartphone

Når du bruger en smartphone, har du muligheden for at vælge et kortformat på forhånd; det vil sige, før du vælger design. Denne mulighed findes i rullemenuen under hvert element på den side, hvor design fra en bestemt kategori vises. Du kan ikke ændre formatet efter design af kortet. I dette tilfælde skal designet genskabes.