Hvordan kan jeg redigere teksten på kortet?
Opdateret over en uge siden

Hvis du vil redigere teksten i et design, skal du klikke / trykke på teksten og redigere teksten i teksteditoren og gemme den. Du kan også ændre farve og størrelse på skrifttypen. Hvis du har brug for flere redigeringsværktøjer, skal du sørge for at bruge en pc eller bærbar computer.

Hvis der ikke sker noget, når du klikker / trykker på teksten, betyder det, at den ikke kan redigeres og er en del af designet. I dette tilfælde kan vi ikke ændre dette for dig.

På en pc eller bærbar computer kan du selv justere teksten. Du kan centrere teksten ved at vælge teksten og vælge de justeringsindstillinger, der er tilgængelige øverst i tekstfeltet. På en mobil tablet skal dette ske automatisk.

Vi er en selvbetjeningsplatform, så vi ikke kontrollerer, korrekturlæser eller redigerer, placerede ordrer. Hvis du ønsker at ændre eller annullere en placeret ordre, kan du gøre det indtil midnat samme dag ved at gå til Min konto.