Invitationer og kort
Kan jeg bestille tomme bordkort?
Opdateret over en uge siden

Ønsker du selv at skrive navnene på bordkortene, og ikke få dem trykt hos os, kan du helt sikkert bestille dem blanke.

For at gøre det skal du blot klikke på prøvenavnet og derefter klikke på knappen "Slet".

På denne måde slettes tekstboksen, og bordkortene udskrives kun med den foruddesignede grafik og ikke navnet som vist nedenfor:

Vigtig bemærkning: Du skal ikke bare slette teksten i editoren og klikke på OK, for på denne måde vil tekstboksen stadig være til stede, og systemet vil udskrive en pladsholdertekst som {navn} på dine bordkort (dette vil ikke være vist i forhåndsvisningen).
Her er et eksempel på, hvordan man IKKE bestiller tomme bordkort ved at redigere teksten og lade den være tom og derefter klikke på ok:

På denne måde forbliver prøvetekstboksen, ikke synlig i forhåndsvisningen, og {navn} pladsholderteksten vil blive udskrevet som i eksemplet nedenfor: