Kan jeg la baksiden av kortene mine være tomme?
Opdateret over en uge siden

Tjek venligst i designeditoren og i indkøbskurven, om bagsiden er tom, eller om der er et mønster.

• Hvis der er et mønster, kan det ikke fjernes.

• Hvis der er en helsides billedramme, som du ikke udfylder med et foto, udskrives baggrunden – som vist i indkøbskurvens forhåndsvisning.

• Vælger du blank belægning (på vores silkekarton), påføres dette kun på forsiden ved flade kort, og forsiden+bagsiden ved foldede kort.

Bemærk: Tjek venligst om der er en eksempeltekst på dine kort. Hvis det er det, skal du enten redigere den med din egen tekst eller slette den, hvis du ønsker en tom side, ellers kan prøveteksten blive udskrevet ved en fejl.

• Sådan ser eksempelteksten ud:

• For at fjerne den skal du blot klikke på hver tekstboks og klikke på knappen "Slet" eller redigere den efter dine præferencer og klikke på "OK".