Hvordan kan jeg ændre kalenderstørrelsen?
Opdateret over en uge siden

Du kan vælge formatet på kalenderen ved at klikke på ikonerne, der viser de forskellige formater under designet på designsiden (den side, hvor du vælger den kalender, du vil oprette).
Når du først er begyndt at oprette kalenderen, er det desværre ikke muligt at ændre format/størrelse, og du skal gå tilbage til designsiden for at vælge format. Det er heller ikke muligt at ændre formatet/størrelsen på den kalender, du allerede har lavet. Hvis du vil omarrangere en kalender og vil have den i et andet format/størrelse, skal du oprette en ny kalender tilbage fra bunden og vælge det format/størrelse, du ønsker til kalenderen.