Kalendere
Hvordan kan jeg ombestille en kalender?
Opdateret over en uge siden

Genbestil det samme design

1. Log ind på din Optimalprint-konto

2. Gå til din ordrehistorik

3. Vælg "Køb igen"

4. Fortsæt til kassen og fuldfør betalingen.

Bemærk: Glem ikke at tjekke forhåndsvisningen, før du afslutter ordren, for at sikre dig, at designet er, som du ønskede det.

Genbestil det samme design, men ønsker at foretage nogle ændringer

1. Log ind på din Optimalprint-konto

2. Gå til din ordrehistorik

3. Vælg "Køb igen"

4. Når du har tilføjet varen tilbage til din kurv, skal du klikke på de tre punkter i højre side af din kalender og vælge Rediger og derefter OK.

5. Fra editoren kan du få vist kalenderen, ændre forsideteksten og bytte fotos. For at tilføje flere billeder skal du klikke på det fotoområde, du vil ændre, og vælge Upload flere billeder på næste side.

6. Når du er færdig, skal du klikke på "Gem". Sørg for at tjekke forhåndsvisningen, før du går videre til kassen og gennemfører betalingen.