Afhængigt af formatet vil vores kalendere have 13 sider for en dobbelt A4-størrelse (stort liggende) eller 7 sider for resten af størrelserne.

Den sidste side er tom, og du vil ikke kunne tilføje et ekstra billede på den sidste side. Du kan uploade så mange billeder, du vil. 13 billeder er minimum, og der kan maksimalt placeres 48 billeder på de inderste sider af kalenderen (hvis du vælger 4-foto layouts). Alle billeder, du har uploadet, vil være tilgængelige at vælge imellem, når du trykker på indstillingen Billeder.

Bemærk venligst: Alle kalendere vil blive udskrevet på begge sider af siderne. Det gør vi af miljømæssige årsager, og vi bruger kun metoder og papir, der er certificeret på vores kalendere til miljøvenlighed og producerer tæt på leveringsadressen, hvilket alt sammen reducerer CO2-udledningen.