Plakater
Kommer plakaten med rammen?
Opdateret over en uge siden

De fleste af de plakater, vi tilbyder, har en matchende ramme eller bøjle, som du kan tilføje til dit køb.

De er lavet af træ eller metal, og du kan vælge mellem sort, hvid, sølvguld afhængigt af den lagerbeholdning, vi har i øjeblikket ordren afgives.

Bemærk: Når du bestiller en plakat med en ramme, kommer de 2 produkter i separate pakker for at undgå skader på plakaten.

For at tilføje plakaten til rammen er alt nødvendigt at fjerne den bageste træplade fra rammen og derefter placere plakaten inde og derefter placere træpladen tilbage på rammen og låse den på plads med metalbeslagene på siden.