Plakater
Hvordan passer jeg hele billedet ind i plakaten?
Opdateret over en uge siden

Hvis en del af billedet er uden for designet, vil den del af billedet ikke blive udskrevet. Vi anbefaler stærkt at vælge et andet plakatformat/-størrelse, der får hele billedet til at passe ind i designet. Men hvis kun en lille del af billedet er uden for designet, kan du tvinge billedet til at passe ind i designet.

BEMÆRK: At tvinge billedet til at passe ind i designet vil påvirke kvaliteten af billedet, så sørg altid for at tjekke, hvordan billedet ser ud, især i forhåndsvisningen, før du afgiver en ordre.

Ved at holde "shift"-tasten nede på dit tastatur og bruge venstre klik i musen, klik på hjørnet, hvor den del af billedet er uden for printområdet, og træk det mod designet.

Ved at gøre det kan du passe hele billedet ind i plakaten.

Screenshot 2024-01-10 173134.png