Alle samlingerProdukterPlakater
Justering af Dit Billede for at Passe til Plakaten: En Hurtig Guide
Justering af Dit Billede for at Passe til Plakaten: En Hurtig Guide
Opdateret i går

For at opnå de bedste resultater er det vigtigt at sikre, at dit hele billede passer inden for designområdet af den valgte plakatformat. Hvis en del af billedet er uden for designet, vil den del ikke blive printet.

Anbefalinger:

1. Vælg det Rette Format/Størrelse: Vi anbefaler stærkt at vælge et plakatformat eller en størrelse, der rummer dit hele billede. Dette sikrer, at dit billede vises fuldt ud uden nogen dele bliver skåret af.

2. Juster Dit Billede: Hvis kun en lille del af billedet strækker sig ud over designområdet, kan du justere det for at passe inden for designet. Vær dog opmærksom på, at tvangsbearbejdning af billedet kan påvirke dets kvalitet. Kontrollér altid forhåndsvisningen for at sikre, at billedet ser ud, som du ønsker, inden du afgiver din bestilling.

Sådan Justerer Du Dit Billede:

1. Hold "Shift"-Tasten Nede: På dit tastatur skal du holde "Shift"-tasten nede.

2. Klik og Træk: Brug venstre museknap til at klikke på det hjørne af billedet, der strækker sig uden for printområdet. Træk hjørnet mod designet, indtil hele billedet passer inden for plakaten.

Screenshot 2024-01-10 173134.png

Ved at følge disse trin kan du sikre, at dit hele billede passer perfekt på din plakat.

Vigtig Bemærkning: Tvunget justering af et billede kan påvirke dets kvalitet. Gennemgå altid forhåndsvisningen for at sikre, at du er tilfreds med, hvordan billedet ser ud, inden du afslutter din bestilling.

Hvis du har brug for yderligere hjælp eller har spørgsmål, er vores kundesupportteam her for at hjælpe.