Rammer og lister
Hvordan tilføjer jeg en ramme til min udskrift?
Opdateret over en uge siden

For at tilføje en ramme til dine kunsttryk eller plakatbestillinger kan du:

Fra appen skal du vælge Format og derefter trykke på Rammer for at se de tilgængelige indstillinger:

Fra webstedet: vælg det, når du valgte din plakat / kunsttrykstørrelse og design

Vælg en ramme, når du redigerer din fotoplakat fra editoren:

Eller direkte, udforsk alle farver, formater og størrelser direkte herfra: https://www.optimalprint.eu/frames

Bemærk: Størrelser og farver afhænger af lagerbeholdningen.