Børstet aluminiumstryk
Opdateret over en uge siden

Vores print i børstet aluminium tilføjer tekstur og dybde til dine fotos. Denne udskrivningsstil ser særligt smuk ud med sorte og hvide fotos. Hvide trykkes ikke, så hvide områder på dine fotos skinner igennem i et iøjnefaldende metallisk sølv.

Tilføj et metallisk twist til dine yndlingsbilleder med vores unikke børstede aluminiumsprint - perfekt til de oprigtige sort / hvide billeder!

Det børstede aluminium tilføjer tekstur og dybde til dit foto
Hvid er ikke trykt på børstet aluminium, så noget hvidt på dit foto skinner igennem som et unikt metallisk sølv

For at sikre, at udskriften når dig i perfekt stand og uden skader under transporten, tilføjer vi et lag beskyttende film over udskriften.

For at få den bedste kvalitet til billedet skal du fjerne beskyttelsesfilmen, når udskriften er monteret på væggen, for at afsløre den sande kvalitet af udskriften.