Alle samlingerProdukterKrus
Design editor til muggar
Opdateret i går

Efter at have valgt din ønskede krusetype på produktets side, vil du nemt blive overført til vores brugervenlige designredigeringsværktøj.

Vores designredigeringsværktøj til krus er designet med fokus på enkelhed og brugervenlighed. Her er en guide til funktionerne:

For Legacy Website:

• Tilføjelse af Fotos:

• Upload billeder fra din enhed, Google Fotos, Facebook, Instagram eller Dropbox.

• Bemærk: Sørg for, at billederne har høj opløsning med en DPI over 300 for bedste kvalitet.

• Redigeringsværktøjer:

• Tilføj Tekst: Tilpas dit krus med personlig tekst.

• Layouter: Vælg mellem forskellige designlayouter.

• Formater: Tilpas krusets type, størrelse, fotoområde og farve.

• Øverste Menu Muligheder:

• Oversigt: Gennemgå produktets specifikationer.

• Fortryd/Gendan: Korriger nemt fejl.

• Forhåndsvisninger: Se dit design i 3D eller standard forhåndsvisning.

• Gem som Udkast: Gem dit design, så du kan vende tilbage til det senere.

• Afslutning af Dit Design:

• Når du er færdig, skal du klikke på "Tilføj til Kurv" for at fortsætte til kassen.

Tilgængelig i: Storbritannien, Canada, Sverige, Danmark, Frankrig, Irland, Nederlandene, Tyskland, Norge, Belgien, Schweiz, Singapore, Brasilien, Italien, Spanien.

For Nye Websteder:

• Tilføjelse af Fotos:

• Upload billeder fra din enhed, Google Fotos, Facebook, Instagram eller Dropbox.

• Bemærk: Sørg for, at billederne har høj opløsning med en DPI over 300 for bedste kvalitet.

• Redigeringsværktøjer:

• Tilføj Tekst: Tilpas dit krus med personlig tekst.

• Layouter: Vælg mellem forskellige designlayouter.

• Produkt: Tilpas krusets type, størrelse, fotoområde og farve.

• Øverste Menu Muligheder:

• Oversigt: Gennemgå produktets specifikationer.

• Fortryd/Gendan: Korriger nemt fejl.

• Forhåndsvisninger: Se dit design i 3D eller standard forhåndsvisning.

• Gem og Afslut: Gem dit design til senere brug.

• Afslutning af Dit Design:

• Når du er færdig, skal du klikke på "Tilføj til Kurv" for at fortsætte til kassen.

Tilgængelig i: Australien, USA, New Zealand.

Vigtige Noter:

• Gennemgå Din Forhåndsvisning: Sørg for, at alt ser ud, som du ønsker, før du afgiver din bestilling.

• Fejlmeddelelser: Hvis du støder på en fejl, skal du følge de angivne instruktioner, da det normalt indikerer et problem med billedet.

• Billedstørrelse: Den maksimalt tilladte billedstørrelse er 30 MB. Vi accepterer JPEG- og PNG-formater.